Δε μας φοβίζουν, μας εξοργίζουν

Μετά τις νύχτες και τις μέρες του Δεκέμβρη, που τόσοι διαφορετικοί άνθρωποι ένωσαν την οργή τους ενάντια σε όσα τους καταπιέζουν, το κράτος με το παρακράτος του, φοβούμενοι αυτή την εικόνα από το μέλλον, ξεκίνησαν την εφαρμογή της ωμής “δημοκρατίας” τους. Πρώτα στόχευσαν στο πιο ευάλωτο κομμάτι των εξεγερμένων, τους μετανάστες, ξεκινώντας μια αδυσώπητη επίθεση με καθημερινά πογκρόμ στις γειτονιές τους, στοιβάζοντάς τους σε στρατόπεδα συγκέντρωσης ή απελάσσοντάς τους δια παντός, σε αγαστή σύμπνοια όπως πάντα με τα MME.

Παράλληλα, η προσπάθεια τρομοκράτησης του κόσμου του Δεκέμβρη συνεχίζεται με ένα πλούσιο οπλοστάσιο, που περιλαμβάνει προφυλακίσεις, ένταση της καταστολής στο δρόμο, κουκουλονόμους, κάμερες και επιθέσεις σε κοινωνικούς χώρους, στέκια και καταλήψεις.

Πιο συγκεκριμένα, τον τελευταίο μήνα στη Θεσσαλονίκη, μπάτσοι και φασιστοειδή έχουν αποθρασυνθεί πουλώντας “ασφάλεια” καθημερινά σε όλη την πόλη, προσαγάγοντας όσους τους φαίνονται “επικίνδυνοι” και μη διστάζοντας να πραγματοποιήσουν επιθέσεις με μολότοφ και με εκρηκτικούς μηχανισμούς στο στέκι Σφεντόνα, στο ραδιόφωνο Radio Revolt και στην κατάληψη Φάμπρικα Υφανέτ.

 

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥ ΠΕΙΝΑΣ Θ.ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ
ΑΘΩΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΩΚΩΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ