Ανοιχτό κάλεσμα – στράτευση και επιτελέσεις φύλου

ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ
.
ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΕΣΕΙΣ ΦΥΛΟΥ
.
Ο στρατός και γενικότερα ο μιλιταρισμός ως ένας θεσμός του κράτους φτιαγμένος ακριβώς για να το προστατεύει και να το διαιωνίζει, δεν θα μπορούσε παρά να αναπαράγει τα εμφυλα στερεότυπα και να βασίζεται ακριβώς στην επιτέλεση ενός αντρισμου που καθόλου τυχαία συνάδει με συγκεκριμένες αφηγήσεις.τι συμβαίνει όμως με τα άτομα αυτά που αποκλίνουν από τις αφηγήσεις αυτές περί φύλου ή περί ανδρισμού, λόγω σεξουαλικής ταυτότητας, ταυτότητας φύλου ή πολύ απλά ως έκφραση εαυτού?
.
Στα πλαίσια αφιερώματος στον αντιμιλιτατισμο, θα πραγματοποιηθεί μια εκπομπή σχετικά με τα παραπάνω, η οποία θα βασιστεί σε βιώματα ατόμων που δέχτηκαν την καταπίεση του στρατού και στον τομέα της έκφρασης φύλου ή σεξουαλικότητας, είτε έχουν βιώσει το στρατο, είτε έχουν απαλλαγεί από αυτόν, είτε δεν εχει συμβεί ακόμα κανένα από τα δύο.
.
Εάν οποιοδήποτε άτομο θα ήθελε να μοιραστεί την εμπειρία του και τις σκέψεις του, ώστε να αποτελέσουν μέρος της εκπομπής, μπορεί να τις στείλει στο μέιλ του σταθμού radio@1431am.org. Εννοείται πως θα τηρηθεί ανωνυμία και θα αφαιρεθεί οποιοδήποτε στοιχείο ταυτοποίησης των ατόμων. Στείλτε έως 10 Μάρτη.
.
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ
.
ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΠΟΥΣΤΗΣ – ΠΟΤΕ ΠΟΥΣΤΟΝΕΟ
.
Όταν η κοκκινοσκουφίτσα έφαγε το λύκο