Διαρκής ενημέρωση και Κάλεσμα αλληλεγγύης στα δικαστήρια Τετάρτη 22.9 στις 9.00

Την Τετάρτη 22.9 συνεχίζεται η δίκη σχετικά με την υπόθεση των πρώην φοιτητριών του τμήματος μαιευτικής και πελάτισσες του γυναικολόγου και καθηγητή μαιευτικής του ΔιΠαΕ Σίνδου πρώην ΑΤΕΙ που παραβιάστηκαν και παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά κατά τη διάρκεια της γυναικολογικής εξέτασης στο ιδιωτικό του ιατρείο.
Θα υπάρχει διαρκής ενημέρωση από τις εξελίξεις της δίκης στην αρχική σελίδα του 1431am (πάνω αριστερά), ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
.
Ακολουθεί το κάλεσμα του Ελευθεριακού Σχήματος Φοιτητ(ρι)ών Σίνδου ΔΙΠΑΕ/ΑΤΕΙΘ:
Για μια ακόμη φορά! Όσο από τις καθημερινές στιγμές εμφύλων ανισοτήτων η μετάβαση στη βία κατά των αδύναμων και των γυναικών απέχει μια κακιά στιγμή, όσο τα αναρίθμητα περιστατικά γυναικοκτονιών θα παραμένουν μόνο απλοί αριθμοί άλλο τόσο εμείς θα βρισκόμαστε δίπλα σε όσους και όσες αναγνωρίζουν σε αυτά τις αμείλικτες σχέσεις εξουσίας αυτού του κόσμου.
Για αυτό, μετά και την 3η αναβολή της δίκης, καλούμε την Τετάρτη 22/9 στις 9:00 π.μ. στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στις πρώην φοιτήτριες του Τμήματος Μαιευτικής και πελάτισσες του γυναικολόγου και καθηγητή Μαιευτικής του Διπαε-Σίνδου (πρώην ΑΤΕΙ) που παραβιάστηκαν και παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά κατά τη διάρκεια της γυναικολογικής εξέτασης στο ιδιωτικό του ιατρείο.
ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΣΩΝ.
.
σποτάκι σχετικά με την υπόθεση:
https://www.1431am.org/audio/spots/theme-spots/2021/06/19/allileggyi-ston-dikastiko-kai-ochi-mono-agona-ton-kataggeloyson-toy/