Κείμενο της Γ. Κ. σχετικά με το τραυματισμό της από μπάτσους στη διαδήλωση στις Σκουριές 23/8

-> Την Τρίτη 13/10 στις 23.00 υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τη Γεωργία Κ. στα πλαίσια της εκπομπής "Αντίσταση κατά της Αρχής" , ακούστε την εκπομπή εδώ <-
 
Ευχαριστώ ολους/ες τους/τις συντρόφους/σες και τους/τις συναγωνιστες/ιες που βρέθηκαν δίπλα μου στις δύσκολες αυτές στιγμές που περνώ.
Η αλληλεγγύη εκτός απο όπλο μας είναι το όμορφο και ζεστό συναίσθημα που μου έδωσε δύναμη ν' αντέχω!
Σύντροφοι η τρομοκρατία δεν θα περάσει,η κρατίκη καταστολή και η αστυνομική βία είναι στοιχεία πολέμου.
Ενός πολέμου που μετριέται σε σπασμένα κόκκαλα αγωνιστών στις Σκουριές, στα Εξάρχεια σε ωμή βία εναντίον 17χρονων και 14χρονων παιδιών που τολμούν και εξεγείρονται ενάντια σε οτι μας σκοτώνει και μας αφαιρεί την ζωή μας.
Ο πόλεμος αυτός μετριέται επίσης στα σύνορα της πολιτισμένης τους Ευρώπης σε ζωές που χάνονται διασχίζοντας τις θάλασσες της Μεσογείου, σε φασιστικές κρατικές επιθέσεις εναντίον γυναικόπαιδων, σε δουλεμπόριο και ρατσιστικό μίσος, αποκλεισμό και απαξίωση της ζωής και των αναγκών εκατομμυρίων ανθρώπων κοινωνικά αποκλεισμένων.
Ο πόλεμος αυτός μετριέται στις εξοντωτικές ποινές φυλάκισης, στις ειδικές συνθήκες κράτησης και αντιμετώπισης αγωνιστών που αρνούνται να υποταχθούν!
 

Ο πόλεμος αυτός είναι πλέον διεθνής, ζέχνει φασισμό και είναι πέρα για πέρα ταξικός!
Στους αγώνες που έρχονται, στις μάχες που θα δώσουμε στους δρόμους της φωτιάς για την ελευθερία μας, ενάντια στον εργασιακό μεσαίωνα, ενάντια σε κάθε εξουσία που μας θέλει σκλάβους, ενάντια στο Κράτος και τους κατασταλτικούς μηχανισμούς του, ας είμαστε καλά προετοιμασμένοι!
Δεν πρόκειται να κάτσω στο σπιτάκι μου, όπως μου έλεγε ο μπάτσος να κάνω, αυτός που μου έσπασε το πόδι.
Εγώ απαντάω, ακόμα και να ήξερα τι πρόκειται να μου συμβεί εκείνη την μέρα εκεί θα ήμουνα!
Πάνω στο βουνό, που ερωτεύτηκα όταν το ειδα, εκεί θα ήμουν να ενώνω την ύπαρξη μου με τους χιλιάδες συντρόφους για γη κι ελευθερία, ενάντια στης φύσης την λεηλασία, για ζωή και αξιοπρέπεια!
Όχι μόνο εκείνη την μέρα θα ήμουν εκεί αλλά θα είμαι κι όλες τις μέρες που είναι να 'ρθουν!
Θα είμαι εδώ στους δρόμους και στα βουνά χαράζοντας μαζί σας διαδρομές ελευθερίας, στήνοντας αγώνες και πραγματώνοντας την ουτοπία!
 
Περιμένω να 'ρθει αυτή η μέρα με την ακατάπαυστη επίθυμια να ξαναβρεθούμε στους δρόμους της φωτιάς!
 
ΓΕΩΡΓΙΑ Κ.
Μέλος της ραδιοφωνικής ομάδας ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ – 1431ΑΜ