Θεματικές Εκπομπές 1431AM

Τη Δευτέρα 3/8 στις 18.00 θα γίνει εκπομπή σχετικά με την κλιμακούμενη επίθεση στους μετανάστες από το Δεκέμβρη και έπειτα. Στην εκπομπή θα συμμετάσχει η Ομάδα Μεταναστών και Προσφύγων ενημερώνοντας για τις νέες αντιμεταναστευτικές πολιτικές. Θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία με την κατάληψη Villa Amalias για το “πείραμα” κράτους-παρακράτους στον Αγ. Παντελεήμονα. Ακόμη, θα γίνει ενημέρωση για το φετινό No Border Camp που θα γίνει 25-31/8 στη Μυτιλήνη.

Την Τρίτη 4/8 στις 18.00, με αφορμή τα τελευταία γεγονότα, θα γίνει εκπομπή σχετικά με την έξαρση της καταστολής από πλευράς κράτους-παρακράτους και την απάντησή μας σε αυτήν. Ενημέρωση για τις επιθέσεις σε καταλήψεις και στέκια, για την επίθεση στο Indymedia καθώς επίσης και για τον απεργό πείνας Θ.Ηλιόπουλο. Στην εκπομπή θα συμμετάσχουν άτομα από καταλήψεις και στέκια της πόλης και θα υπάρξουν τηλεφωνικές επικοινωνίες με καταλήψεις άλλων πόλεων.

Κάλουμε και άλλες συλλογικότητες και άτομα να συμμετάσχουν στις εκπομπές ώστε να συνεισφέρουμε όλοι στην αντιπληροφόρηση.

Τρόποι επικοινωνίας :  τηλέφωνο 2310-996254,   msn  radio1431am(at)hotmail.com,  e-mail  1431am(at)gmail.com καθώς επίσης και από το φωναχτήρι στο site του σταθμού.

 
ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ