Δελτίο Αντιπληροφόρησης (13/01/2016)

Download here! - Downloads: 66 - Plays: 22

Εργατικά

1. Συλλαλητήριο ενάντια στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο θα πραγματοποιήσουν το Σάββατο στην Αθήνα οι εργαζόμενοι του δημόσιου τομέα.

2. Σαρανταοκτάωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για την Τετάρτη και Πέμπτη (20 και 21 Ιανουαρίου αντίστοιχα), αποφάσισε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, με αφορμή τη νέα ρύθμιση της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό.

 

Καταστολή

1. Τα εφετεία για την υπόθεση των εκζητούμενων αγωνιστών πραγματοποιήθηκαν στις 7 Γενάρη για τους 2 αγωνιστές, στις 8 Γενάρη για τους άλλους 2 και στις 11 Γενάρη για τον πέμπτο.  Αρνητική ήταν η απόφαση του συμβουλίου εφετών για την έκδοση και των 5 φοιτητών στις ιταλικές αρχές δικαιώνοντας τόσο τους ίδιους, όσο και τους αλληλέγγυους που πραγματοποίησαν τον τελευταίο καιρό ηχηρή καμπάνια αλληλεγγύης σε διάφορες πόλεις.

 

Καλέσματα

1. Συλλογή ειδών για τους μετανάστες, καθ΄όλη την εβδομάδα στην κατάληψη στέγης μεταναστών ορφανοτροφείο.

2. Διαδήλωση στην τουρκική πρεσβεία, την Τετάρτη στις 6 το απόγευμα στην Πλατεία Συντάγματος, από ΟΡ.Μ.Α. (Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού).

3. Συγκέντρωση για το άνοιγμα του σταδίου Αργυρούπολης Αττικής, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 7 το απόγευμα από Συνέλευση για το άνοιγμα του σταδίου Αργυρούπολης .

4. Συγκέντρωση αλληλεγγύης ενόψει της πρότασης εισαγγελέως για τη 2η δίκη του Επαναστατικού Αγώνα, την Πέμπτη στις 12.00 στα δικαστήρια φυλακών Κορυδαλλού από συντρόφισσες/ους για την αλληλεγγύη και την ανατροπή.