Δελτίο Αντιπληροφόρησης (16-06-2015)

Download here! - Downloads: 133 - Plays: 20
εργατικά

1.Eπίσχεση εργασίας ξεκινούν την Τρίτη οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ, επειδή δεν έχουν πληρωθεί τα εξαιρέσιμά τους (νυχτερινά, αργίες) από τον Δεκέμβριο του 2014 καθώς και τις εκτός έδρας αποζημιώσεις από τον Ιούνιο του 2014.

2.Πανελλαδική στάση εργασίας  την Τρίτη , από τις 12 το μεσημέρι έως τη λήξη της πρωινής βάρδιας, θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Την ίδια μέρα έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12:30 έξω από το υπουργείο Εσωτερικών.
 

καταστολή

Έξι προσαγωγές πραγματοποιήθηκαν στα Χανιά την Κυριακή. Έξι άτομα ενώ έγραφαν συνθήματα στην πόλη δέχτηκαν την αιφνίδια επέμβαση δυνάμεων ΔΙΑΣ και ασφαλιτών και με τον γνωστό τραμπούκικο τρόπο προσήχθησαν, ενώ 2 ώρες αργότερα τους ανακοινώθηκε ότι θα περάσουν από Εισαγγελέα. Εν τέλει οι συλληφθέντες δικάζονται στις 24/6 για διακεκριμένη φθορά δημόσιας περιουσίας.
 

καλέσματα

1,Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους συλληφθέντες του Ιανού, την Τρίτη στις 9.00 στα Δικαστήρια Ευελπίδων, από τους Συλλόγος Υπαλλήλων Βιβλίου – Χάρτου Αττικής και Συντονιστικό Δράσης ενάντια στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας και τα «απελευθερωμένα» ωράρια.

2,Κινητοποίηση για την κατάργηση των μνημονιακών εισφορών, την Τρίτη στις 10.00 στο υπουργείο εργασίας, από  την Ανοικτή Συνέλευση Μηχανικών.

3,Μικροφωνική για τους αγωνιστές από την τουρκία, την Τρίτη στη 1 το μεσημέρι στην καμάρα, από την Επιτροπή Αλληλεγγύης στους Πολιτικούς Κρατούμενους από την Τουρκία και το Κουρδιστάν

4,Mικροφωνική για τις εργατικές δολοφονίες στα ΕΛ.ΠΕ., την Τρίτη στις 6 το απόγευμα στην καμάρα, από το Σωματείο Σερβιτόρων Μαγείρων Θεσσαλονίκης

5,,Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον ολικό αρνητή στράτευσης Θ. Χατζηαγγέλου, την Τετάρτη στις 9.00 στο Στρατοδικείο Ρουφ, από την Κατάληψη Terra Incognita και Ξυπόλητο Τάγμα  

6,Μικροφωνική παρέμβαση στη λέσχη, την Τετάρτη στις 12.00 στη λέσχη των ΤΕΙ Λάρισας, από  Γαλβανικά (Φοιτητική ομάδα Τει Λάρισας)        

7,Πορεία υπέρ των Καταλήψεων, την Πέμπτη στις 6 το απόγευμα στην περιφέριεα ηπείρου, από  την κατάληψη Αντιβίωση,την κατάληψη στέγης Σαχίνη 3, και την κατάληψη act et verba.

8,Συγκέντρωση-πορεία για την ανατροπή του κράτους και του κεφαλαίου την Πέμπτη στις 6 το απόγευμα στα προπύλαια, από την Συνέλευση αναρχικών για την κοινωνική και ταξική χειραφέτηση.

9.Αντιφασιστική διαδήλωση, την Πέμπτη στις 6.30 το απόγευμα στην πλατεία βικτωρίας, από Αντιφασιστικό Συντονισμό Αθήνας-Πειραιά.

10.Συγκέντρωση-πορεία με θεματική: το κράτος δεν εξωραΐζεται – ο καπιταλισμός δεν εξανθρωπίζεται    , την Πέμπτη στις 7 το απόγευμα στην πλατεία όλγας στην πάτρα, από την Συνέλευση αναρχικών για την κοινωνική και ταξική αντεπίθεση.