Δελτίο αντιπληροφόρησης (31-12-2014)

Download here! - Downloads: 126 - Plays: 60

Καταστολή
 

Συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή στην Αθήνα, έξω από το βιβλιοπωλείο Ιανός, μετά την αστυνομική επίθεση για το σπάσιμο της απεργίας των βιβιλιοϋπαλλήλων, έπειτα από την μήνυση που κατέθεσε ο ιδιοκτήτης Καρατζάς. Τη Δευτέρα οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι τη δίκη, στις 9 Ιανουαρίου. Αλληλέγγυοι και αλληλέγγυες ήταν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια.
 

Δυνάμεις καταστολής που βγήκαν από το εργοτάξιο, χτύπησαν βίαια την πορεία που πραγματοποιήθηκε στη Χαλκιδική, ενάντια στα μεταλλεία χρυσού. Αποτέλεσμα της βάρβαρης επίθεσης ήταν ο ξυλοδαρμός  πολλών διαδηλωτών και ο τραυματισμός αρκετών από αυτούς. Για ακόμη μια φορά έγινε ξεκάθαρο, πως κράτος και αστυνομία υπηρετούν και προστατεύουν τα συμφέροντα της Ελ Ντοράντο, ενάντια στην επιθυμία των κατοίκων.

Τη Δευτέρα ολοκληρώθηκε η 3η δίκη για την υπόθεση Συνομωσίας Πυρήνων της Φωτιάς πακέτο με άλλες υποθέσεις. Βγήκαν οι ποινές για την υπόθεση της Ν.Σμύρνης για τα μέλη της ΣΠΦ καθώς και των Πολίτη και Μιχαηλίδη και βρίσκονται αναλυτικά δημοσιευμένες σε αντικαθεστωτικές ιστοσελίδες. Το δικαστήριο διέκοψε για 8 Γενάρη, οπότε και θα συνεχίσει με την απόφαση για τα κατασχεθέντα.
 

Καλέσματα

Μην ξεχνώντας τους φυλακισμένους αγωνιστές, κάνουμε αλλαγή χρόνου δίπλα τους:
Προσυγκέντρωση στην Καμάρα στις 23:00 για αναχώρηση με λεωφορείο και οχήματα για τις φυλακές Διαβατών, από Κατάληψη Terra Incognita.

Συγκέντρωση αλληλεγγύης έξω απ' τις φυλακές Κορυδαλλού, την Τετάρτη, στις 23.30, στις Φυλακές Κορυδαλλού, από Κατειλημμένο Κοινωνικό Κέντρο ΒΟΞ, Συνέλευση Αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους και τους φυλακισμένους και διωκόμενους αγωνιστές.

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους διωκόμενους αναρχικούς στην Ισπανία, την Τρίτη, στις 14.00, στην Πρεσβεία Ισπανίας, από Αλληλέγγυους/ες, Συνέλευση Αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους και τους φυλακισμένους και διωκόμενους αγωνιστές.