Δελτιο Αντιπληροφόρησης (25-12-2013)

Download here! - Downloads: 164 - Plays: 14

Εκπαίδευση

  • Να μη χαθεί το εξάμηνο αποφάσισε η σύγκλητος του Πανεπιστημίου Αθηνών, παρατείνοντας το ακαδημαικό έτος μέχρι τις 13 Αυγούστου και δείχνοντας έτσι πως μπορούσε να βρεθεί λύση και δεν ήταν αναγκαία μια εκδικητική τιμωρία για το δίκαιο πολύμηνο αγώνα των διοικητικών υπαλλήλων και των φοιτητικών συλλόγων

Καταστολή

  • Στην 30η συνεδρίαση της 4ης δίκης για την υπόθεση Συνομωσία Πυρήνων Φωτιάς τα μέλη της δε δεχτήκανε να εξεταστούνε μάρτυρες με τον Π. Αργυρού απών. Έτσι η δίκη διακόπηκε για τις 7 Ιανουαρίου.
  • Ανεπαρκή κρίθηκαν από επιστήμονες γραφολόγο και βιολόγο τα στοιχεία με τα οποία κατηγορείται ο Τάσος Θεοφίλου για ληστεία και για συμμετοχή στη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Δευτέρας 23 Δεκεμβρίου. Η δίκη του Τάσου Θεοφίλου θα συνεχιστεί στις 10 Ιανουαρίου.
  • Τους 3 από τους 4 μετανάστες που συνελλήφθησαν κατά την εισβολή των ΜΑΤ στην ΑΣΟΕΕ στις 22 Οκτώβρη, η αστυνομία συνεχίζει να κρατά στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων,  παρά το γεγονός ότι το δικαστήριο τους αθώωσε. Οι 3 μετανάστες κρατούνται παράνομα, εκδικητικά και χωρίς καμία δικαιοδοσία αφού έχουν κριθεί αθώοι από το ποινικό δικαστήριο.
  •  

εργατικά

Διεθνή