Δελτίο Αντιπληροφόρησης (18-06-2012)

Download here! - Downloads: 244 - Plays: 37

εργατικά1.Σταμάτησαν την Παρασκευή,την επίσχεση εργασίας οι εργαζόμενοι στο Μετρό Θεσσαλονίκης, μετά από την υπόσχεση της εργοδοσίας οτι μέχρι το τέλος του μήνα θα τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα.

2.Ένας εργάτης έχασε τη ζωή του σε εργατικό δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στον Πρινέ Ρεθύμνου.3.Σε επίσχεση εργασίας προχωρούν από Δευτέρα  οι ειδικευόμενοι γιατροί του νοσοκομείου Χανίων, οι οποίοι δεν έχουν πληρωθεί τις εφημερίες τους για τέσσερις μήνες.

4.Αίσια έκβαση είχε ο αγώνας στις εκδόσεις Γεωργιάδη. Ο εργαζόμενος πληρώθηκε τα δεδουλευμένα του και πήρε διαβεβαίωση ότι δεν θα αλλάξει η εργασιακή του σχέση, δηλαδή θα παραμείνει στο 8ωρο με τις αποδοχές που είχε πριν.


 

φυλακές-καταστολή

1.Δεκατρία άτομα σκοτώθηκαν την Κυριακή σε φυλακή στην Τουρκία, εξαιτίας πυρκαγιάς που ξέσπασε κατά την διάρκεια διαμαρτυρίας των κρατουμένων για τις συνθήκες κράτησης τους.

κοινωνικά

1.Επίθεση από χρυσαυγίτες δέχθηκαν τα προεκλογικά περίπτερα ΑΝΤΑΡΣΥΑ ,ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στα Άνω Λίοσια, την Παρασκευή.

2.36 μετανάστες από διάφορες χώρες,απελάθηκαν στις χώρες καταγωγής τους το Σάββατο.Όλοι κρατούνταν στην περιοχή της Αττικής.

3.Φασίστες επιτέθηκαν εναντίων μεταναστών, με πρόσχημα τη νίκη της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου σε διάφορα μέρη της Αθήνας αλλά και εντός αστικών λεωφορείων το Σάββατο το βράδυ.

4.Ακόμα 4 αυτοκτονίες σημειώθηκαν τις προηγούμενες 3 μέρες σε διάφορα μέρη ανά την χώρα, όλες για οικονομικούς λόγους.